Primul proiect SOS Endometrioza

pliant-Endometrioza-sim1 (1)

Martie: prima luna de primavara, moment propice unor noi inceputuri.

Martie: luna dedicata cresterii constientizarii, la nivel mondial, asupra endometriozei.

Nu este, asadar, o intamplare ca tot in luna Martie a vazut lumina tiparului primul proiect al Asociatiei SOS Endometrioza: un pliant cu informatii generale despre aceasta afectiune.

Va voi povesti intr-un alt articol unde ne aflam cu Asociatia si cum ne puteti sustine daca doriti.

La “conceperea” pliantului:

– continutul a fost redactat de: Marina Rasnoveanu, doctorul Paul Pirtea, Iozefina Tudor si subsemnata;

– grafica si tiparirea au fost asigurate, pro bono, de inimosii de la “Agentia de Print” (http://www.agentiadeprint.ro/)

Ne-am dorit un document care sa fie usor de parcurs si inteles de catre un public cat mai larg, persoane care sa nu fi auzit neaparat inainte despre endometrioza. Intentia noastra este de a detalia, ulterior, informatiile intr-un material complex.

Daca in acest prim format tiparit am promovat doar un numar restrans de surse medicale, site-uri, ne propunem ca in viitor sa extindem aria de colaborare.

Pana in acest moment, pliantele au fost distribuite in cateva locatii din Bucuresti si Ploiestiurmand sa continuam distributia in cabinete medicale, companii cu un numar mare de salariate, scoli, universitati.

Pliantul a fost tiparit in 2.000 de exemplare asa incat daca exista solicitari din tara, va rog sa imi spuneti si va pot expedia prin posta.

Cu fiecare pliant citit, numarul persoanelor care afla despre endometrioza creste!