Ce se spune despre Gabriela

  1. VLAD EFTENIE

“Am cunoscut-o personal pe Gabriela în cadrul unor activitati legate de metode alternative de formare si comunicare si ii cunosc entuziasmul si preocuparea pentru aceste activitati, pentru care dovedeste o chemare nativa.

Detin titulul de Doctor in Urbanism, avand ca tema de cercetare continua imaginea arhitecturala a mediului urban construit. In cadrul UAUIM predau proiectarea complexa de arhitectura si fotografia ca instrument metodic în cercetarea arhitecturală și urbană. Temele mele de studiu au o legatura organica cu societatea si dezvoltarea personala, din punctul de vedere al unei intelegeri pofunde, multidisciplinare, a individului si directiilor sale de evolutie. Intalnirea cu Gabriela a determinat o evidentiere a unor straturi teoretice si planuri de interes comune în ceea ce privește preocuparea pasionata pentru intelegerea comportamentului individului, domeniului comunicarii si dezvoltarii personale, printr-o abordare profunda.

Gabriela este un profesionist adevarat si un om inimos si entuziast, care stie sa trasforme orice provocare intr-o oportunitate de intelegere si dezvoltare. Are spirit creativ, este un om placut, pozitiv, intreprinzator, dovedeste o capacitate de rezilienta. Curiozitatea nativa, imbinata cu un spirit care vede si cauta dincolo de aparente o recomanda ca fiind in un om valoros si un bun profesionist, coechipier de incredere.

Este foarte organizata și concentrata atat pe calitatea activitatilor sale, ca proces, cat si pe calitatea rezultatelor imprimate prin prisma activitatilor de comunicare si organizare. Reuseste cu usurinta sa transmita idei complexe in forme usor de parcurs si de asmiliat. Este pasionata de activitățile sale și este o persoană de încredere.”

2. IRINA VASILE

“Doamna Blaga Gabriela Elena, a sustinut in cadrul Programului SOS Satul Copiilor Bucuresti doua intalniri pe tema “Vulnerabilitatii si feminitatii”, in perioada februarie-martie 2019. O intalnire cu personalul de ingrijire si una cu specialisti ( psihologi, pedagogi, asistenti sociali). 

Intalnirile au fost clar structurate, interactive si adaptate dinamicilor de grup, astfel doamna Blaga, a reusit ca in cateva minute sa creeze un cadru propice constientizarii de sine, a propriilor vulnerabilitati, a modului in care aceste ne influenteaza modul de a percepe propria viata, realitate dar si relatiile cu ceilalti. 

Doamna Blaga Gabriela Elena, a demonstrat abilitati clare in sustinerea de prelegeri, moderarea, facilitarea de discutii cu impact motivational, aducand un plus valoare activitatii pe care o desfasuram, ajutandu-ne sa privim mai atent la lucuruile cu adevarat importante in viata. 

O recomand pe doamna Blaga ca un bun facilitator si apreciem profesionalismul si implicarea in activitatile derulate in cadrul programului nostru.”